9522-4755

Volledige ontzorging met totaal werken

Het kan soms lastig zijn om de inrichting van een nieuwe ruimte te realiseren. Hoe kunnen namelijk alle elementen samen het gewenste gevoel uitstralen? Het stijlen van het meubilair, de verlichting en de vloeren kan een hele klus zijn. Daarom nemen we bij TopCare Projectmeubelen de zorg uit handen voor gehele projecten. 

Wij kijken met onze vaste samenwerkingspartners hoe we het gewenste gevoel kunnen creëren. Dit doen wij door langs te komen op locatie en in gesprek te gaan met bewoners en medewerkers. We kijken naar wat u wilt uitstralen en hoe we dit kunnen realiseren. 

Op basis hiervan stellen we een persoonlijk en passend plan op. We kijken welke stoelen het beste in de ruimte passen, bijvoorbeeld voor dementerende ouderen, en kijken welke akoestische panelen zorgen voor de meeste rust. TopCare Projectmeubelen levert de gehele service van volledige projecten op maat.

Van vloeren tot gordijnen

Bij TopCare Projectmeubelen faciliteren we u bij volledige inrichtingsprojecten. Van gordijnen tot vloeren en van akoestische panelen tot verlichting. Bij ons vindt u totaal werken voor complete ontzorging.

Heeft u een ruimte die helemaal ingericht moet worden? Of wilt u een kamer een nieuwe uitstraling geven? Dan kunnen wij helpen bij de totale inrichting. 

Wij geven advies over wat passend is in de ruimte en hoe deze het beste afgewerkt kan worden. Zo hoeft u zich niet meer bezig te houden met wat de beste oplossingen zijn voor de ruimte. Een volledig, passend advies voor de volledige inrichting.

Volledige ontzorging bij inrichtingsprojecten

Het kan veel werk zijn om de volledige inrichting van verschillende ruimtes te maken en de partijen bij elkaar te zoeken. Bij TopCare Projectmeubelen zoeken wij dit allemaal voor u uit.

Zo ontzorgen we u bij complete inrichtingsprojecten. Van een complete nieuwe inrichting met meubilair tot de kleuren op de muur en de kozijnen. U kunt met al uw inrichtingsvraagstukken bij ons terecht. 

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de inrichting van de ruimtes. U kunt dit aan ons overlaten. We gaan samen kijken hoe we een persoonlijke en passende inrichting voor u kunnen samenstellen.

Samenwerkingen met vaste partners

We vinden het belangrijk om u volledig te ontzien in het proces van een projectinrichting. Wij kunnen veel, maar we kunnen natuurlijk niet alles alleen. Daarom hebben wij vaste samenwerkingen met verschillende partijen om u te kunnen ontzien in het hele proces. 

We werken samen met verschillende vaste partners bij inrichtingsprojecten. Samen met u kijken we wat u nodig heeft en welke partner daar het beste bij past. Persoonlijke aanpak bij volledige inrichtingsprojecten van A tot Z.

Wij werken samen met vaste partners van vloeren tot stoffering en van singing tot verlichting. Wilt u nieuwe belettering in het pand aanbrengen of gebruik maken van een service wat betreft stoffering? Moet er een nieuwe vloer in die past bij een ander setje gordijnen? Wij gaan samen met onze vaste partners voor u aan de slag. 

Wij bieden samen met onze partners ontzorging voor totaal werken met: 

  • Belichting
  • Signing (belettering)
  • Vloerwerken
  • Raamwerken (gordijnen/kozijnen)
  • Stoffering
  • Akoestische panelen

En nog veel meer. Kom ik contact en vraag naar de mogelijkheden wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Persoonlijk advies op locatie

Bij TopCare Projectmeubelen vinden we het belangrijk om een passend en persoonlijk advies uit te brengen. Daarom adviseren we altijd op locatie. Hier kunnen onze interieuradviseur gevoel krijgen bij uw organisatie, de bewoners en de medewerkers.  

We gaan kijken wat passend is in de ruimte, bij de cliënten en bij uw bedrijf. Zo creëren we een ontwerp wat geschikt is om in te wonen en in te werken. Altijd eerlijk en persoonlijk advies. 

Duurzame leveranciers uit Nederland

Naast een steentje bij te dragen in de zorgsector vinden wij het bij TopCare Projectmeubelen ook belangrijk om te zorgen voor het milieu. Daarom richten we ons, samen met onze partners, ook op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

We werken met vaste partners die voornamelijk afkomstig zijn uit Nederland. Op deze manier hoeft ons materiaal niet lang te reizen en is het snel tot uw beschikking. Ook zijn we bezig met zonnepanelen en recyclebaar materiaal. 

Zo zijn we onder andere bezig met het ontwikkelen van stoffen van petflessen. Op deze manier dragen we samen met onze partners bij aan het zorgen voor het milieu. Meer weten over wat wij doen op het gebied van duurzaamheid? Stuur ons een bericht en kom in contact met onze adviseurs.