IMG_6221

Projectinrichting op maat

Bij TopCare Projectmeubelen creëren we een plek waar mensen zichzelf kunnen uiten. Een omgeving waar ook hun beperkingen er mogen zijn. Met onze meubelen sluiten we aan op hun uitdaging, hoe groot of klein ook. 

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een comfortabele en huiselijke omgeving om in te wonen én in te werken. Zo werken wij dagelijks met een team van vakmensen aan het creëren van dit gevoel met onze producten. Van montage tot onderhoud en van garantie tot onze nazorg.  

Onze collectie bestaat uit hoogwaardig projectmeubilair met een huiselijke uitstraling. Het meubilair is extra sterk, voor mensen die hun frustratie er soms op afreageren. Net wat ruimer, voor mensen met een forse lichaamsbouw. Goed te reinigen, voor mensen die niet alle controle meer hebben.

Met natuurlijke materialen, zachte stoffen en vriendelijke vormen, creëren we een plek waar uw cliënten zich thuis voelen. Waar ze tot rust komen en graag willen zijn. In onze projecten ervaren we keer op keer dat een huiselijke omgeving zeer waardevol is; zeker voor mensen die dat zo nodig hebben.

Functioneel én huiselijk zorgmeubilair

Wij streven naar een prettige en huiselijke omgeving om in te wonen en in te werken. Een plek waar cliënten en medewerkers zich thuis voelen, hand in hand met het comfort van de zorg. Dit doen we met meubels die hen ondersteuning, gemak en ontspanning bieden met stijlen die passen bij de herinneringen aan toen. 

We willen het leven van uw cliënten een stukje mooier maken, en het leven van uw medewerkers een stukje makkelijker. Zo vindt u in ons assortiment stoelen die efficiënt te reinigen zijn, met een stevige constructie én een zachte uitstraling. 

Met onze collectie laten we zien dat functioneel en hoogwaardig projectmeubilair ook heel warm en huiselijk kan zijn. We luisteren naar u en gaan graag in gesprek hoe we samen de optimale situatie kunnen realiseren. Huiselijk, verantwoord en functioneel met de kwaliteiten van de zorg.   

Uw interieur op maat ontworpen en gemonteerd

Ons assortiment biedt een zeer ruime keuze aan meubilair, stoffen, stijlen en ga zo maar door. Hierdoor kunnen we elke ruimte geheel naar wens inrichten. Keuze uit banken of leestafels, voor jong en oud, met alle gewenste stoffen, geschikt voor intensief gebruik in de zorg. 

Onze meubels kunnen geleverd worden met uitneembare zittingen om het reinigen efficiënter te maken. Zitdieptes kunnen aangepast worden aan de gebruiker en we houden rekening met uw speciale wensen. Wij hebben ons in de loop der jaren steeds verder gespecialiseerd in oplossingen voor interieurs op maat. Nu adviseren, ontwerpen en produceren wij zelf. We brengen altijd een persoonlijk advies uit wat past bij uw situatie.  

We hebben een samenwerkingsverband met een sociale werkplaats: Woodmill. Hier worden al uw wensen door onze eigen mensen gerealiseerd en op maat gemonteerd. In alle gevallen wordt u bij het proces betrokken om samen de gewenste producten te realiseren. Denk hierbij aan speciale leestafels, balies en medicijnkasten.

Gegarandeerd comfort

Nadat alle meubels zijn besteld met de juiste materialen en in de goede kleuren komen wij het meubilair bij u afleveren. Hier halen we alles uit de verpakking, scheiden we al het afval en nemen we dit mee retour. Onze specialisten monteren en installeren de complete interieurs op locatie. Ook zetten we alles op de plek zoals bedacht in het interieurplan. Wij stropen graag onze mouwen voor u op. 

U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw cliënten, wij willen de beste zorg bieden voor u. Daarom werken we bij normaal gebruik met een minimale levensduur van 10 jaar op ons meubilair. Op de constructie geven wij standaard 5 jaar garantie. Op stoelen, fauteuils en banken geven wij ook nog op de bekleding standaard 2 jaar garantie vanuit onze leverancier. 

Meubilair voor de zorg moet niet alleen heel stevig, comfortabel en veilig zijn, maar moet ook lang mee gaan. Mocht er na de garantieperiode iets mis zijn met de meubels, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Zorgen voor het meubilair

Bij het afleveren van het meubilair krijgt u van ons uitgebreid uitleg over het onderhoud van de stoelen en hoe u bijvoorbeeld de zitting los kunt draaien en kan verstellen. Maar onze service houdt niet op wanneer de meubels zijn geleverd. Wij vinden het belangrijk om u te blijven ondersteunen tijdens en na dit proces. Daarom leveren we ook altijd een uitgebreid onderhoudsadvies zodat u precies weet hoe het meubilair het beste behandeld kan worden. 

Het thuis van uw cliënt, is uw dagelijks werkplek. Het meubilair is daarom ook gemaakt om tegen een stootje te kunnen en zo nu en dan vies te worden. Daarom zorgen we er ook voor dat ons meubilair goed te onderhouden is. Zo zijn onze producten bijvoorbeeld ontwikkeld met extra ruime naden. Dit maakt de reiniging en onderhoud extra efficiënt. 

We doen er alles aan om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op wat écht belangrijk is. Het creëren van een warm en huiselijk gevoel voor uw cliënten. Zo bouwen we samen aan een fijne en huiselijke sfeer voor uw cliënten.

Samen bouwen aan een comfortabele toekomst

Met uw zorgervaring en onze kennis van constructies en materialen, ontwikkelen we oplossingen waar uw cliënt écht wat aan heeft. Onze jarenlange intensieve samenwerkingen met zorgprofessionals leert ons elke dag nieuwe inzichten. Zo bouwen we nog dagelijks aan het optimaliseren van ons zorgmeubilair op het gebied van comfort, functionaliteit én veiligheid. 

Uw ideeën, ervaringen, wensen en uitdaging inspireren ons. Daarom maken we onze ontwerpen graag met u. Dit vormt ook de basis voor onze eigen productlijn. Zoals onze modulaire opbouw die het mogelijk maakt om defecte onderdelen ter plaatse te vervangen, of uw eigen meubelcollectie die op afroep voor u klaarstaat.

Met onze technische inzichten en uw visie op de zorg blijven we samen ontwikkelen en innoveren. Onze meubelen sluiten aan op de uitdagingen van uw cliënten, hoe groot of klein ze ook zijn. We zijn er voor alle mensen die iets meer ondersteuning nodig hebben, maar ook willen ontspannen in een huiselijke omgeving. De combinatie tussen comfort, functionaliteit en huiselijkheid is zeer waardevol.