9522-4733

Uw ideeën tot leven met interieurarchitectuur

Bij TopCare Projectmeubelen vinden we niks zo belangrijk als een huiselijk gevoel creëren. Een zorginstelling moet een fijne plek zijn om te wonen, te werken en om op bezoek te komen. Een thuisgevoel creëren waarbinnen iedereen zich op zijn gemak voelt, is daarmee van groot belang. 

Voor ons is het inrichten van een ruimte veel meer dan een stoel en een tafel. Voor ons gaat het om het gevoel wat je er bij hebt. Daarom ontwerpt onze interieurarchitect volledige persoonlijke en passende interieurontwerpen, helemaal naar wens. Uw ontwerp komt visueel tot leven met ons 3 dimensionale design. 

Wij ontwerpen ruimtes met producten en materiaal- en kleurgebruik wat passend is bij het gewenste gevoel. Tegelijkertijd doen we dit met interieur wat tegen een stootje kan, veilig is én geschikt is voor intensief gebruik. Het creëren van een veilig interieur waarin iedereen zich prettig voelt, is waar wij naar streven.

Passend en persoonlijk interieurontwerp

Onze interieurarchitect Renate brengt samen met u al uw wensen en ideeën in kaart. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden die passen bij uw organisatie, zorgvisie en cliënten. Deze inzichten worden allemaal samengebracht tot een passend en persoonlijk interieurontwerp. 

We vinden het bij TopCare Projectmeubelen het creëren van een huiselijk gevoel het allerbelangrijkste. We zien namelijk heel vaak wat een huiselijke omgeving doet met mensen. Daarom is het van groot belang in gesprek te gaan met de mensen wie er komen te werken én wonen. Zo creëren we een fijne omgeving die past bij uw bedrijf.

In visuele inkijk in uw ontwerp met 3D

Samen zorgen we ervoor dat het plaatje in uw hoofd tot leven komt. We kijken naar het gevoel wat u wilt uitstralen en brengen uw wensen in kaart. Dit alles gaan we visualiseren door middel van onze moodboards en 3D ontwerpen. 

Het is belangrijk dat het interieur van uw zorginstelling niet alleen mooi is, maar juist ook heel functioneel en praktisch. Met een 3D ontwerp kunnen we precies samen afstemmen wat de meest ideale situatie is. Om in te wonen én in te werken. Al uw wensen en ideeën helemaal visueel in kaart.

Onze interieurarchitect maakt een ontwerp voor de ruimte in 3D. Alle meubels, vloeren en muren komen letterlijk tot leven. Zo kunt u goed zien hoe het ontwerp er echt uit gaat zien. Bekijk alle details en stem de gehele sfeer in de ruimte op elkaar af met de 3D ontwerpen. 

Altijd bezig met de nieuwste productontwikkelingen

Bij TopCare Projectmeubelen zijn we continu bezig om ons meubilair zo verantwoord en goed mogelijk te maken. Om deze reden werken we intensief samen met fysio- en ergotherapeuten voor het ontwikkelen van nieuwe producten. We denken mee over hoe we de meubels nog functioneler en comfortabeler kunnen maken. 

Zo ontwerpen, ontwikkelen en produceren we onze eigen collectie met producten. Daarbinnen blijven we ons continu focussen op de juiste zithouding en veiligheid voor de gebruikers. Voor mensen met dementie, lichamelijke ongemakken en alle andere belangrijke factoren waar we aan moeten denken voor de cliënten in de zorg. We richten ons op verantwoorde, comfortabele meubels voor de zorg die tegen een stootje kunnen. 

Met natuurlijke materialen, zachte stoffen en vriendelijke vormen, creëren we een plek waar uw cliënten zich thuis voelen. Deze continue productontwikkeling nemen we mee in onze eigen collectie. Altijd productontwikkeling met de kwaliteit en functionaliteit van de zorg als topprioriteit.

Kom zelf uw nieuwe interieur stijlen

Op afbeeldingen en plaatjes kan het moeilijk zijn om het juiste gevoel bij elkaar te stijlen. Bij TopCare Projectmeubelen vinden we dit juist één van de belangrijkste elementen van uw interieur. Daarom kunt u bij ons in de ontwerpstudio uw gevoel tastbaar maken. 

In onze ontwerpstudio mag u echt uw eigen interieur helemaal zelf samenstellen. Kom talloze stoffen voelen, materialen vergelijken en kleuren bekijken. Stijl alle elementen bij elkaar die uw gewenste gevoel uitstralen. Ideaal voor het maken van de juiste keuze in producten, materiaal- en kleurgebruik.

Maak een afspraak en laat u inspireren

Het kan lastig zijn om een ontwerp voor je te zien van een plaatje. Kom daarom je ideeën tastbaar maken in onze showroom. Hier kunnen we samen kijken welke materialen en kleuren het beste passen bij uw gewenste gevoel. 

Kom langs in onze ontwerpstudio en ontdek hoe uw idee eruit ziet in de praktijk. We gaan samen kijken hoe we een passend en persoonlijk ontwerp kunnen maken wat past bij uw organisatie, bewoners en uw zorgvisie. Maak een afspraak via onze website met onze interieurarchitect Renate en breng uw visie tot leven.