Over ons

Een specialistisch en gepassioneerd familiebedrijf

Maak kennis met de specialist op het gebied van zorgmeubilair en projectinrichting: TopCare Projectmeubelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel en persoonlijk advies en een uitgebreide (eigen) collectie. Met het juiste meubilair voor elke doelgroep, realiseren wij de inrichting van ieder project op maat.

TopCare is 14 jaar geleden begonnen als een compact en warm familiebedrijf. Dit warme, huiselijke gevoel is verweven in onze werkwijze. Onder leiding van Bob en Kevin dragen we dit warme gevoel van ons familiebedrijf met kennis en kunde elke dag weer uit. Zo helpen we anderen bij het creëren van een vertrouwde, huiselijk omgeving.

Wij geloven erin dat waar je jezelf kunt zijn, je op je best bent. In een zorginstelling is dit warme familiegevoel ook sterk aanwezig. Wij creëren daarom huiselijke en fijne omgevingen die passen bij het leven van uw cliënten.

Dit gevoel dragen we uit met onze service en ons meubilair, waaronder onze eigen collectie. We hebben alles in eigen huis. Van interieurarchitectuur tot productontwikkeling, en van montage tot nazorg. Zo bieden we een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, ook met hun beperkingen.

Diensten

Onze diensten

Van een persoonlijk advies tot een projectinrichting op maat. Bij TopCare Projectmeubelen bieden we de verzorging van uw totale project van A tot Z. Wilt u een specifiek meubel door ons laten ontwerpen? Of een gehele ruimte aanpakken van akoestische panelen tot vloeren en gordijnen? Dan stropen we de mouwen graag voor u op.

Projectinrichting op maat

Van een persoonlijk advies tot een projectinrichting op maat. Bij TopCare Projectmeubelen bieden we de verzorging van uw totale project van A tot Z.

Totaalwerken

Bij TopCare Projectmeubelen gaan we verder dan alleen wat meubels. Bij ons kunt u terecht voor de volledige ontzorging van uw project.

Interieurontwerpen

Uw wensen en ideeën in beeld met onze interieurarchitect. Renate visualiseert uw ontwerp in een uitgebreid plan en brengt uw idee tot leven in onze ontwerpstudio.

NFC-Chip

Door onze NFC-chip kunt u eenvoudig en efficiënt nieuwe meubels bestellen, zien waar de meubels thuishoren en bekijken hoe het items het beste onderhouden kan worden

Innovatief en huiselijk projectmeubilair

Bij TopCare Projectmeubelen zijn we continu bezig om te blijven innoveren. Dit is voornamelijk terug te zien binnen onze eigen collectie. We werken samen met zorgprofessionals om zorgmeubilair te ontwikkelen waar uw cliënt écht wat aan heeft. Zoals speciale stoelen voor mensen met dementie of leestafels voor cliënten in een rolstoel.

Verder bewijzen we met onze collectie dat hoogwaardig projectmeubilair ook heel huiselijk kan zijn. In onze projecten ervaren we namelijk keer op keer wat een mooie, huiselijke omgeving doet met mensen. Het verzacht en brengt warmte en gezelligheid. Dit is waardevol; zeker voor mensen die dat zo nodig hebben. Onze binnenhuisarchitect helpt daarom organisatie dag in en dag uit de sfeer te creëren die past bij uw organisatie, bewoners en medewerkers. 

Wilt u er achter komen welke sfeer past binnen uw bedrijf? Kom in contact met onze interieurarchitect Renate. Samen kunnen we kijken wat uw zorginstelling nodig heeft.

Ons team van vakmensen

Ons familiebedrijf is heel belangrijk voor ons. Daarom werken we dag in en dag uit samen met ons gedreven Achterhoekse team om dit uit te dragen. Onder leiding van Bob en Kevin functioneert ons team ook als een grote familie. Dit familiegevoel is heel belangrijk voor ons, binnen ons eigen team maar ook daarbuiten.

We proberen om het leven van uw cliënten en medewerkers iets mooier en makkelijker te maken. Een zorginstelling voelt immers ook als een familie. Dat gevoel willen wij met onze service en meubels versterken. Ons team bestaat stuk voor stuk uit vakmensen waarop u kunt bouwen.

Allemaal gespecialiseerde vakmensen die binnen ons familiebedrijf samen bouwen aan een professionele en huiselijke service. We komen onze beloftes na, staan voor onze kwaliteit en lopen niet weg voor een uitdaging. Daar kunt u van op aan. 

Wij maken ook graag persoonlijk kennis met u. Bob, Kevin en al onze andere medewerkers staan graag voor u klaar. Zodat we elkaar kunnen inspireren met alles wat we samen voor uw cliënten en medewerkers kunnen doen. Laten we er wat moois van maken!

Hoe gaan we te werk

Voor ons is projectinrichting meer dan wat meubels en een kleurtje op de muur. Voor ons gaat het om het gevoel wat men bij de ruimte krijgt. Wij merken elke dag weer hoe belangrijk dit gevoel kan zijn, zeker voor mensen die dat zo hard nodig hebben.

Daarom vinden we het belangrijk om samen met u dit gevoel vorm te geven. We nodigen u graag uit in onze ontwerpstudio om uw gewenste gevoel bij elkaar te stijlen. We adviseren op locatie zodat het ontwerp altijd passend is in de ruimte. We geven écht persoonlijk advies met de focus op wat u wilt uitstralen. 

We snappen dat het vormgeven van een gehele nieuwe locatie een heel proces kan zijn. Daarom vinden we het belangrijk om u daarin te kunnen ontzorgen. U kunt met uw gehele project bij ons aankloppen. Van de productontwikkeling voor speciale stoelen voor dementerenden, de afwerkingen van de vloeren en de gordijnen tot het vergemakkelijken van het bestellen van nieuwe producten met onze NFC-chip. Hoe groot of klein de projecten ook zijn, bij ons kunt u terecht.

Samen kijken naar de beste oplossingen

U kent uw doelgroep als geen ander. Daarom gaan wij graag met u in gesprek. Wat zijn de moeilijkheden waar uw cliënten en medewerkers tegenaan lopen? En hoe kunnen we deze problemen het beste oplossen? Zo werken we samen toe naar betere en makkelijkere zorg.

Uw ideeën, zorgvisie, ervaringen, wensen en vooral uitdagingen inspireren ons. Ze laten ons meedenken, bieden ons nieuwe perspectieven en geven ons de kans om te innoveren. Want wat nog niet bestaat, maken wij graag voor u.

We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we het leven van uw cliënten en medewerkers een stukje makkelijker kunnen maken. Laten we elkaar inspireren. Maak hier een afspraak of stuur ons bericht.