Over TopCare

Over Topcare

TopCare Projectmeubelen is dé specialist op het gebied van zorgmeubilair en projectinrichting. Met ons ruime assortiment kunnen wij elke doelgroep op maat bedienen en de ruimte naar wens van de instelling inrichten. Door onze nauwe samenwerking met de fabriek van Permar, hebben wij ons in de loop der jaren kunnen specialiseren in oplossingen voor interieurs op maat. In alle gevallen werken wij intensief samen met de klant om het perfecte ontwerp te realiseren.

Ook gaan wij graag mee met de tijd. De zorg is niet meer wat het was en is moderner dan voorheen. Wij richten ons op de zorg van nu. Hiermee bieden wij modern meubilair voor verschillende doelgroepen en creëren wij huiselijkheid binnen zorginstellingen.

Naast onze geheel nieuw ingerichte showroom in Eibergen en de werkplaats van Permar in Ede, werken wij veel met de klanten op locatie om persoonlijk contact te waarborgen. Wilt u persoonlijk advies of een bezoek brengen aan onze showroom? Bel voor een afspraak naar 0545-477260. Wij begeleiden u graag van begin tot eind.

‘Projectinrichting met een passie’

Winkelmand